Interne praktijkopleiding tot adviseur/programmeur Microsoft Access

Door | 25 februari 2019

Je zou denken dat het beroep van Access-programmeur een puur technisch vak is. Maar dat is niet zo. Natuurlijk, het heeft een technische kant. Maar dan ben je er nog niet. Onze klanten willen oplossingen voor bedrijfskundige problemen. Wil je ze goed van dienst zijn, dan moet je naast kennis van programmeren ook behoorlijk wat kennis in huis hebben van bedrijfsprocessen. Want als je niet weet hoe een bedrijf werkt, hoe kun je er dan ooit passende software voor schrijven?

Om dit te tackelen kunnen we twee dingen doen: programmeurs leren hoe bedrijven in elkaar steken of mensen die weten hoe bedrijven in elkaar steken leren programmeren. Het eerste is lastiger dan het laatste, is onze ervaring. Daarom zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar slimme dames of heren met een administratief/bedrijfseconomische achtergrond, die, inderdaad, weten hoe bedrijven en bedrijfsprocessen in elkaar steken.

Ben jij zo iemand en heb je de ambitie om je vanuit je huidige functie te bekwamen in het ontwikkelen van maatwerksoftware? Zet dan nu de eerste stap in de goede richting en neem contact met ons op. Wij leren je dan in de praktijk hoe je databases bouwt en programmeert. Na verloop van tijd kun je moeiteloos schakelen tussen de rol van adviseur en programmeur. We leiden je op tot een hybride professional, in staat om in korte tijd slimme oplossingen voor onze klanten te bedenken én te realiseren. Een architect die ook verdraaid goed zijn eigen ontwerpen kan timmeren, dus eigenlijk.

Wij bieden een goed salaris dat na verloop van tijd en afhankelijk van je resultaten op kan lopen tot riante hoogte. Verder mag je, waar mogelijk, thuiswerken. Kun je lekker even tussendoor boodschapjes halen, de kinderen op school afleveren en weer ophalen, en ga zo maar door. Heb je liever de regelmaat en structuur van werken op een kantoor? Op ons goed geoutilleerde kantoor in Nijverdal is altijd een werkplek voor je beschikbaar.

Om door ons te worden opgeleid tot adviseur/programmeur, moet je, naast praktische administratief/bedrijfseconomische kennis op MBO- of HBO-niveau, beschikken over een enorme bonk ambitie en leergierigheid. Er wordt immers nogal wat van je gevraagd. Je kunt jezelf managen en kunt jezelf in feilloos kort en krachtig Nederlands uitdrukken, zowel in woord als geschrift. En wordt er wel eens tegen je gezegd dat je zo lekker analytisch bent? Dan zou er wel eens sprake kunnen zijn van een 100% match.

Solliciteren? Da's erg eenvoudig. Start een conversatie met Gerwin Berentschot (directeur) via WhatsApp. Je kunt dan rechtstreeks en laagdrempelig met hem afstemmen of een functie bij ons bureau wat voor je is. (Liever niet bellen; we geloven heilig in asynchrone communicatie.)

Jammer dames en heren headhunters, recruiters en wat dies meer zij: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.

Meer artikelen >