Samenwerken met ons is een feestje!

En niet alleen omdat wij vreselijk veel verstand hebben van Access. Of omdat we elke nieuwe klant voorzien van een heerlijke taart. We zijn ook nog eens gewoon leuke, gezellige gasten om mee samen te werken. En we tunen moeiteloos in op jou en je business.

Kennismaking plannen

Database-programmeurs met gevoel voor jouw business

Als programmeur moet je logisch kunnen denken. Maar dat is voor een databaseprogrammeur niet voldoende. Je klopt immers niet zomaar wat code. Nee. Je vertaalt de realiteit van de klant, zijn/haar business, naar een tabellenstructuur en vervolgens naar een interface waarmee iedereen direct en zonder training uit de voeten kan. En daarvoor moet je echt wel even iets meer in huis hebben.

Oprecht verbinding maken

Je moet echt en oprecht verbinding kunnen maken met de mensen binnen de organisatie waarvoor je werkt. In kunnen tunen op hun belangen, doelstellingen en motieven en je daar sterk voor maken. Een partner voor hen zijn. De brug slaan tussen de klant en zijn business enerzijds en techniek anderzijds. Daar gaat het om en daar zijn we goed in.

Samenwerken als collega's

Wij zijn die ene collega waarop je altijd een beroep kunt doen. Die jouw business (na verloop van tijd) bijna net zo goed kent als jij en in een handomdraai superhandige Access- of online oplossingen in elkaar zet om het allemaal net even wat soepeler te laten verlopen. En dat alles zonder formeel gedoe. Want daar koopt niemand iets voor. Jouw business verbeteren en versnellen, dat is het doel. Als collega's.

Het persoonlijke contact en de directe, no-nonsense aanpak van Mr. Access zijn echt enorme pluspunten vergeleken met andere softwarebureau's.

Pascal Steen, v.d. Bosch Beton

6 programmeurs (and counting)

Inmiddels hebben we hier 6 door de wol geverfde Access-programmeurs rondlopen met deskundigheid in diverse branches. Zo weet één van ons inmiddels alles van de orchideeënkweek. Weer een ander is helemaal thuis in de houtindustrie. En ook de handel in edelmetalen kent voor ons geen geheimen meer. Wedden dat we ook jouw tak van sport zo onder de knie hebben? Laten we er eens vrijblijvend over praten.

Mr. Access is een enthousiaste, professionele organisatie die meedenkt met de klant, zelf suggesties aandraagt en die kennis en expertise hoog in het vaandel heeft.

Patrick Eekhof, Spierings Mobile Cranes

Database-ontwikkelaar worden?

"Het ontwikkelen van succesvolle databasesystemen vereist dat je met een haast chirurgische precisie naar bedrijfsprocessen kunt kijken. Een vaardigheid waar je de rest van je leven wat aan hebt." Vraag Gerwin naar meer informatie over onze leerwerkplekken.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin