Samenwerken met ons is een feestje!

En niet alleen omdat wij vreselijk veel verstand hebben van Microsoft Access. Of omdat we elke nieuwe klant voorzien van een heerlijke taart. We zijn ook nog eens gewoon leuke, gezellige gasten om mee samen te werken. En we tunen moeiteloos in op jou en je business.

Database-programmeurs met gevoel voor jouw business

Als programmeur moet je logisch kunnen denken. Maar als databaseprogrammeur moet je veel meer in huis hebben. Je klopt immers niet zomaar wat code. Nee. Je vertaalt de realiteit van de klant, zijn/haar business, naar een tabellenstructuur en vervolgens naar een interface waarmee iedereen direct en zonder training uit de voeten kan.

Oprecht verbinding maken

Daarvoor moet je echt en oprecht verbinding kunnen maken met de mensen binnen de organisatie waarvoor je werkt. In kunnen tunen op hun belangen, doelstellingen en motieven en je daar sterk voor maken. Een partner voor hen zijn. De brug slaan tussen de klant en zijn business enerzijds en techniek anderzijds. Daar gaat het om en daar zijn we goed in.

Wij zijn jouw trouwe collega

Ons doel is om die ene collega voor je te zijn waarop je altijd een beroep kunt doen. Een collega die de business goed kent en in een handomdraai superhandige Access-oplossingen in elkaar zet om het allemaal net wat soepeler te laten verlopen.

6 programmeurs (and counting)

Inmiddels hebben we hier 6 door de wol geverfde Access-programmeurs rondlopen met deskundigheid in diverse branches. Zo weet één van ons inmiddels alles van de orchideeënkweek. Weer een ander is helemaal thuis in de houtindustrie. En ook de handel in edelmetalen kent voor ons geen geheimen meer. Wedden dat we ook jouw tak van sport zo onder de knie hebben?

Meer weten? Vraag het Gerwin. Hij weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin