Access-programmeur over de vloer

Wil jij een van onze Access-experts een paar dagen per week helemaal voor jezelf? Dat kan. Inzet, collegialiteit en resultaat gegarandeerd. (En ook nog een vleugje humor hier en daar.)

Kennismaking plannen

Scrummen op locatie

Niet alles in softwareland leent zich voor een projectmatige aanpak. Soms is scrummen beter. Lekker in teamverband met bepaalde materie stoeien en dan een sprintje trekken om het voor elkaar te krijgen. Voor die gevallen zijn onze Access-ontwikkelaars op locatie inzetbaar. Ze scrummen en sprinten dan met je mee alsof ze onderdeel zijn van je team. En eigenlijk zijn ze dat dan ook.

Alleen de allerbesten

We sturen alleen onze beste Access-developers op je af. Ze kennen Microsoft Access als hun broekzak. Als je ze midden in de nacht wakker maakt en vraagt wat het eerste is wat in hen opkomt, schreeuwen ze waarschijnlijk iets van “SELECT FROM WHERE!” En ook met gerelateerde technologieën en pakketten zoals MS SQL Server, MySQL, SAP, Afas en Exact kunnen ze overweg. Maar dat is nog niet alles. Ze weten ook nog eens als geen ander hoe businessvraagstukken zich verhouden tot techniek en andersom.

Ook off-site

Onze Access-programmeurs zijn op structurele basis op locatie inzetbaar vanaf 1 dag per week voor 6 maanden of langer. Heb je minder nodig? Dan is off-site detachering met zo nu en dan een klein scrummetje op locatie ook gewoon een hele goede optie.

Meer weten? Vraag het Gerwin. Hij weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin