Vacature programmeur PHP + MySQL

Door | 08 februari 2019

Mr. Access groeit als kool. En niet alleen in het bouwen van maatwerksystemen in Microsoft Access. Ook onze webtak begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Vanaf ons kantoor in Nijverdal staan ~2,5 webontwikkelaars dagelijks enkele grotere accounts bij in het (door)ontwikkelen van hun omvangrijke, bedrijfskritische maatwerktoepassingen. En ze hebben er heel snel een collega bij nodig, want de klanten staan te springen om meer.

Wat wij zoeken?

Een pure techneut met grondige kennis van PHP in combinatie met MySQL. Communicatieskills en dat soort zaken zijn mooi meegenomen, maar vinden we voor deze functie net iets minder belangrijk. Jij bent het type praatjes vullen geen gaatjes en wilt gewoon een perfect staaltje programmeerwerk afleveren. That’s it. Eén van je collega's onderhoudt de contacten met de klanten en reikt je van tijd tot tijd opdrachten aan. Die bekijk je natuurlijk wel altijd even kritisch voordat je aan de slag gaat. Want is het echt allemaal wel zo klip en klaar of zit er stiekem nog ergens een addertje onder het gras? Enkele jaren relevante praktijkervaring als programmeur lijkt ons wel noodzakelijk voor deze functie. (Ben jij een starter? Dan is ons opleidingstraject adviseur/programmeur misschien wel iets voor jou.)

Wat wij te bieden hebben?

Een dijk van een functie. Echt. Sterker nog, eigenlijk zouden we deze baan zelf ook wel willen als we die niet al hadden. Er hoort natuurlijk een comfortabel salaris bij. Dat spreekt voor zich. Maar dat is nog niet alles. Met geld smijten kan iedereen. Want wat te denken van vrijheid, leuke, intelligente collega's en een kalme atmosfeer waarin je in alle rust werk van hoge kwaliteit kunt leveren? Hebben we allemaal voor je. Bij ons geen managers die je hele dagen op de vingers zitten te kijken en je lopen op te jagen. Jij managet jezelf en klankbordt waar nodig met je collega-programmeurs. En wil je eens een dagje thuiswerken? Geen probleem. Maar we houden altijd een fijne werkplek voor je vrij in onze goed geoutilleerde kantoorruimte randje centrum Nijverdal.

En nu?

Lijkt het je wat? Een WhatsApp-conversatie starten met Gerwin (eigenaar van Mr. Access) is alles wat nodig is om snel en laagdrempelig af te stemmen of een functie bij ons bureau wat voor je is. Mailen mag ook. (Liever niet bellen; we geloven heilig in asynchrone communicatie.)

Jammer dames en heren headhunters, recruiters en wat dies meer zij: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.

Meer artikelen >