Eijsink Afrekensystemen kiest voor Mr. Access

Door | 15 maart 2018

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Haar dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. En bij zo’n grote automatiseringspartner hoort natuurlijk een sterk maatwerksysteem voor de eigen interne bedrijfsprocessen. Wij mogen Eijsink nu helpen bij het optimaliseren hiervan!

Eijsink heeft haar interne softwaresysteem zelf ontwikkeld in Microsoft Access en bouwt dit nog steeds verder uit. In de loop der jaren is het steeds groter geworden: alles van projecten tot de helpdesk en van CRM tot storingsinformatie zit in het pakket. Door een gestage groei en nieuwe ontwikkelingen in haar bedrijfsportfolio, wil Eijsink het programma ook steeds blijven verbeteren om aan huidige en toekomstige wensen en eisen te blijven voldoen.

En hoe sneller alle vernieuwingen zijn doorgevoerd, hoe beter natuurlijk! Daarom werd Mr. Access gevraagd of wij het interne ontwikkelteam wilden ondersteunen om het proces extra te versnellen. Dat doen we natuurlijk graag! We zijn nu bijna drie maand voor Eijsink aan de slag. Eén van onze Access-experts werkt op locatie samen met het team van Eijsink. En dat loopt gesmeerd.

We zijn blij en trots dat we een bijdrage mogen leveren aan het verdere succes van dit mooie Twentse bedrijf. Een echt Twents feestje, wat ons betreft!

Het team van Mr. Access bestaat uit een team van doorgewinterde Access/VBA-programmeurs met stevige kennis van bedrijfsprocessen. Ze staan met één been in de techniek en met het andere in de bedrijfskunde en houden zich bezig met het ontwikkelen van maatwerksystemen voor het (grotere) MKB en voor multinationals zoals Ikea, Nuon, Shell, Akzo en Essent.

Meer artikelen >