Mr. Access - Vacature online marketeer

Door | 26 juni 2017

Specialist in sociale media, SEO, Google Adwords, Google Analytics, etc.

We zijn zo druk bij Mr. Access, dat het tijd wordt om de online marketing grotendeels aan iemand anders over te laten. Anderen kunnen zich dan meer richten op sales en het ontwerpen en bouwen van software. Daarom zijn we op zoek naar een online marketeer. Een specialist in social media, SEO, Adwords, etc.

Traffic en leads

Je belangrijkste taak is het genereren van traffic en leads. Je hebt daarbinnen een behoorlijk brede en zelfstandige rol. Zo houd je je bezig met op het optimaliseren van Google Adwords Campagnes, zorg je ervoor dat we organisch ook lekker te vinden zijn, analyseer je en rapporteer je door middel van Google Analytics, zorg je ervoor dat onze social media-kanalen beter functioneren en meer traffic generen, en ga zo maar door. Kortom: we zoeken iemand die over de hele breedte zorgdraagt voor een succesvolle online aanwezigheid van ons softwarebureau.

Naast je bestaande baan

Deze functie is voor de doorgewinterde man/vrouw die wij zoeken niet echt een dagtaak. Een paar uurtjes per week is genoeg, verwachten we. Je kunt vanuit huis werken. Wanneer maakt ons niet zoveel uit. Misschien kun je het zelfs naast je bestaande baan doen. Zo nu en dan is het wel prettig om even live op kantoor te klankborden. Daarom zoeken we bij voorkeur iemand uit (de buurt van) het wonderschone Nijverdal.

Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan een mail naar Gerwin Berentschot op e-mailadres gerwin@mraccess.nl. Voeg je CV bij en motiveer in je mail waarom we jij de online marketeer bent die wij zoeken.

Meer artikelen >