IKEA kiest voor maatwerksysteem van Mr. Access

Door | 01 januari 2017

Wie kent IKEA nou niet, het van origine Zweedse meubelconcern met 330 vestigingen in 43 landen? Precies: iedereen. En guess what: Ikea heeft Mr. Access in de arm genomen voor het bouwen van een maatwerksysteem in Microsoft Access.

Nederland telt 12 IKEA-vestigingen, waarin in totaal zo’n 6500 mensen werkzaam zijn. Al deze mensen moeten tijdig opleidingen en herhalingscursussen volgen. Een heel gedoe om dat allemaal te monitoren. Daarom heeft IKEA Barendrecht Mr. Access gevraagd een maatwerksysteem in Microsoft Access te ontwikkelen waarmee kan worden gevolgd en gemonitord wie wanneer welke opleiding(en) of herhalingscursus moet volgen.

Met het systeem kan de opleidingsbehoefte per afdeling worden geïnventariseerd en inzichtelijk worden gemaakt. Zo kunnen afdelingsmanagers pro-actief sturen op een correcte naleving van de opleidingseisen.

IKEA Barendrecht heeft voor Mr. Access gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de korte projectdoorlooptijd.

Meer artikelen >