Altijd verzekerd van onze expertise

Heb je een database van ons of heb je er ooit zelf één gebouwd of laten bouwen? Dan kun je altijd op ons terugvallen voor doorontwikkeling, supportvragen en storingen. Ons kantoor is tijdens kantooruren altijd bemand. Dus laat maar horen!

Ik wil support

Kies voor continuïteit

Een database (laten) bouwen is één. Maar daar houdt het nog niet op. Je moet jezelf ook verzekeren van support, onderhoud en beheer op de langere termijn, anders zit je vroeg of laat met de gebakken peren. Oftewel: met een toepassing die niet meer wordt onderhouden en daardoor na verloop van tijd in de prullenbak verdwijnt. Weg investering. Zonde van het geld.

Bij ons zit altijd iemand voor je klaar

Om dat te voorkomen doe je er verstandig aan om in zee te gaan met een bestendige partij die continuïteit kan bieden. En daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ons team bestaat uit een groep ervaren database-experts in vaste dienst. Ze doen maar één ding: databases ontwerpen, bouwen en onderhouden. Al jaren. Tijdens reguliere kantoortijden zit er altijd wel minstens één voor je klaar om je verder te helpen. Dus vraag je nooit mis.

Geen contracten, je betaalt alleen wat je afneemt

We werken niet met onderhoudscontracten. Je betaalt gewoon wat je afneemt. Of het nu gaat om support, het verhelpen van storingen of doorontwikkeling. En heb je een nieuw systeem door ons laten bouwen? Dan geven we je een vol jaar garantie op technische mankementen (bugs). Ontdek je er één, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij repareren het dan gratis voor je. En snel: met showstoppers gaan we direct aan de slag.

Ook voor niet door ons gebouwde Access-systemen

We nemen ook niet door ons gebouwde Access-databases in onderhoud. Dus heb je ooit zelf iets gebouwd of laten bouwen en ben je op zoek naar een partij die je database kan verbeteren, versnellen en/of doorontwikkelen? Neem dan contact met ons op zodat we samen eens naar je database kunnen kijken.

Meer weten? Gerwin weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin