Backend developer PHP? Onze klanten hebben je nodig!

Douwe Egberts. Shell. Akzo. De VN. Zomaar enkele opdrachtgevers die met door ons gebouwde maatwerksoftware draaien. En ze hebben jouw expertise hard nodig. Want ze willen met onze software hun processen nog verder verbeteren en versnellen. Zin om daar samen met ons de schouders onder te zetten?

Ik kan niet wachten!

Onze visie

Wij zijn probleemoplossers. Want: zonder probleem geen oplossing. Dus kijken we goed naar het probleem in bedrijfskundige zin voordat we überhaupt in oplossingen gaan denken. Twee maal meten, één keer zagen. Het gaat in eerste instantie om de richting, niet om de voortgang.

Jouw rol

Maar op enig moment moet er natuurlijk wel getimmerd en gezaagd gaan worden om het bedachte product daadwerkelijk te maken. Een idee is immers ook maar een idee. Tijd om meters te gaan maken. En daar kom jij in beeld. Samen met een van onze consultants, vaak tevens doorgewinterde techneut, realiseer jij de bedachte software-oplossing. De doelstelling is daarbij doorgaans vrij helder, hoe jij die realiseert is in technische zin aan jou. Maar ook hier geldt weer: less is more. Hoe minder code hoe beter.

De sfeer

Er heerst bij ons een rustige, bedachtzame atmosfeer. Geen haastig gedoe en pusherige managers, maar ruimte om in alle rust te werken aan de best passende en meest toekomstbestendige software-oplossing.

Onze organisatie is plat en eenvoudig. Dus is er veel ruimte voor jouw inbreng in alle fasen van het project en is het effect van je werk direct zichtbaar. En omdat je zelfstandig plant en organiseert bepaal jij wanneer je werkt en wanneer je wat doet.

We werken allemaal grotendeels vanuit huis. Dat geeft je volop de ruimte om zelf je tijd in te delen.

Doctrine | Symfony | Laravel

Oké. Genoeg over ons. Terug naar jou. Wat vragen we van je? We zouden het een enorme pré vinden als je ervaring hebt met Symfony en Doctrine en daarin zelfstandig je weg kunt vinden. Ervaring met Laravel zou ook mooi zijn, maar minder belangrijk.

€ 3.000-€5.000 per maand

Bij gebleken geschiktheid bieden wij je een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. En de verdiensten zijn goed: afhankelijk van je kennis en ervaring verdien je (bij een werkweek van 40 uur) een bruto salaris van € 3.000-€5.000 per maand. Parttime werken vanaf 24 uur per week is ook mogelijk.

Solliciteren

Lijkt het je wat? Neem dan via mail of WhatsApp contact op met Gerwin Berentschot (directeur/eigenaar) om te kijken of er een match is.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin