Mobiele verlengstukken van je Access-database

Als je zegt "betaalbaar maatwerk voor het MKB of teams" dan zeg je eigenlijk "Access". Maar wat nu als jij en je collega's ook gegevens willen invoeren en raadplegen via smartphones en tablets? Dan kan met PowerApps van Microsoft. Dat zijn apps die naadloos koppelen op je bestaande Access-database en zich gedragen als mobiel verlengstuk daarvan.

Ik wil graag meer info!

Op maat gemaakte apps voor je collega's in het veld

PowerApps worden door ons op maat gemaakt. Ze zijn ideaal voor collega's die data moeten kunnen raadplegen en invoeren maar niet achter een computer kunnen of willen gaan zitten. Denk aan vertegenwoordigers, monteurs, servicemedewerkers of fabriek- en magazijnmedewerkers. Door hun smartphone of tablet te trekken kunnen ze nu eenvoudig bestaande data uit de Access-database raadplegen én nieuwe gegevens invoeren. Waar ze zich ook bevinden. Gewoon via de Microsoft-cloud. Data die wordt ingevoerd komt direct in de Access-database terecht en vice versa. En dat scheelt een boel bellen, overtikken, etc.

Werkt op alle mobiele apparaten

Bijkomend pluspunt: PowerApps werken op alle mobiele apparaten. Of er nu iOS, Android of Windows op draait. Je hoeft dus niet te investeren in nieuwe devices om met PowerApps aan de slag te gaan. Wat je nu hebt is doorgaans oké. Beschikbaar stellen via de Apple Store en/of Google Play, downloaden en installeren. That's it. Eén keer ontwikkelen, naar diverse apparaten en besturingssysteem uitrollen en gebruiken. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Flex tot de max

Maatwerk in Access gecombineerd met maatwerk in PowerApps verenigt het beste van twee door Microsoft gecreëerde werelden: een lekker werkende Access-applicatie aan kantoorzijde en één of meerdere vlot werkende PowerApps voor collega’s in het veld. Bovendien, je blijft wendbaar. Want PowerApps zijn net als Access-databases snel (en dus betaalbaar) aan te passen en uit te breiden. Zo voldoet jouw applicatielandschap altijd aan de eisen die jouw business daaraan stelt. Nu én in de toekomst.


Meer weten over PowerApps? Gerwin weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin