Snel een maatwerk-applicatie nodig in Microsoft Access?

Met een doorlooptijd van één tot enkele weken werken wij sneller dan wie ook. Vertel ons wat je zoekt en we nemen vandaag nog contact met je op.

Vertel ons wat je zoekt

Snel krabben waar het jeukt

Software schaf je niet aan voor de lol. Je ervaart een probleem in je organisatie en daar wil je vanaf. En graag een beetje snel, want het probleem kost je elke dag tijd, geld en energie. Als het ergens jeukt, dan wil je krabben. En wel zo snel mogelijk. Bij Mr. Access begrijpen we dat. Onze werkwijze is dan ook helemaal gericht op het razendsnel opleveren van een pasklare Access-oplossing van hoge kwaliteit. Met een gemiddelde doorlooptijd van één tot enkele weken werken wij sneller dan wie ook.

1. Kick-off op locatie

Wij bouwen precisie-instrumenten zonder poespas. Elegant, degelijk en doeltreffend. Hoe we dat doen? Door allereerst jouw businessvraagstuk goed in kaart te brengen tijdens een kick-off op locatie. We nemen onder de loep wat jij met het Access-systeem wilt bereiken en kijken nauwkeurig naar werkwijzen, processen, eventuele bestaande Excel-sheets, koppelingen met andere systemen, en noem maar op. Het resultaat is maximaal begrip van jouw vraagstuk. En dat leidt weer tot richting en focus en een precieze inventarisatie van wat jouw Access-toepassing straks allemaal in huis moet hebben.

2. Prototypen

En dan. Ontwerpen? Nee, liever niet. Dat kost onnodig veel tijd en geld en leidt nergens toe. Na de kick-off kennen wij jouw businessvraagstuk als onze broekzak. Dan kunnen we toch net zo goed direct een werkend prototype voor je bouwen? Dat kan in een fractie van de tijd en maakt het veel concreter voor jou en je collega's. Jullie kunnen dan naar hartenlust spelen met een werkend prototype, dat we daarna gaandeweg samen gaan finetunen tot de uiteindelijke applicatie. Daar kun je toch niet tegen ontwerpen?

3. Gaan met die banaan

Voordat je het weet is het moment daar: je Access-database is klaar om in gebruik te worden genomen. We hebben je ondersteund bij de installatie en de inrichting. All set. Ready for lift-off. Dus daar ga je. Wij zijn tijdens die eerste gebruiksfase extra alert. Want het kan best zijn dat je in het begin nog wat ondersteuning van ons nodig hebt. Of misschien zie je zo hier en daar nog wel wat laatste dingetjes die in de praktijk toch niet helemaal uitpakken zoals vooraf bedacht. Wij zijn er dan als de kippen bij om je te helpen en het waar nodig allemaal nog net iets beter af te stemmen op jouw specifieke situatie.

4. Onderhoud & support

Investeren in software gaat veel verder dan geld steken in nulletjes en eentjes. Je investeert ook in een relatie met de ontwikkelaar. Met ons dus. En die relatie moet jarenlang mee. Minstens net zolang als de Access-database zelf. Daarom blijven we je na ingebruikname graag ondersteunen. Bijvoorbeeld door aanpassingen voor je door te voeren als je organisatie verandert of anders gaat werken. Of als je iets nieuws bedenkt dat ook wel handig zou zijn.

Meer weten? Gerwin weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail Whatsappen met Gerwin