Leer het vak van de besten in de branche

Schoolverlater? Herintreedster? Of al wat jaartjes ervaring en wil je nu toch wat anders? Wat beters? Wat uitdagenders? Een leerwerkplek binnen ons bedrijf stoomt je in korte tijd klaar voor een glansrijke carrière in de ICT.

Meer informatie

Gedegen praktijkopleiding op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT

“Leven is kiezen uit een onoverzichtelijk aanbod van mogelijkheden”, aldus Hellema in zijn boek De woede van de wind. Een mooi citaat. En erg waar ook. Je weet vooraf nooit precies waar bepaalde keuzes of omstandigheden je brengen. Maar waar dat ook is, als je er vroeg of laat toch achter komt dat je liever wat anders wilt, dan is een leerwerkplek binnen ons bedrijf echt wat voor jou. Via een praktische opleiding op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT leiden wij je op tot database-ontwikkelaar. We leren je het vak van a tot z. En je krijgt nog betaald ook.

Betaald leren dus?

Ja. Dat hoort er gewoon bij als je bij ons gecombineerd gaat leren en werken. Een volledig salaris plus alle andere emolumenten die een volwaardige baan met zich meebrengt. Vakantiegeld? Ja. Vakantiedagen? Zeker. Een eigen laptop? Uiteraard. Thuiswerken? Natuurlijk. Je (start)salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring, de snelheid waarmee je je ontwikkelt, etc.

Maar laten we het niet alleen over geld hebben. Dat is uiteraard belangrijk, maar geld alleen verzoent niet alle arbeid. Je bent ook duidelijk op zoek naar een plek waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Waarin je elke dag weer met nieuwe, uitdagende vraagstukken te maken krijgt waarvoor jij samen met collega's een oplossing moet bedenken.

Ik rolde glansrijk en moeiteloos door de HAVO en koos toen voor een HBO-opleiding Bedrijfseconomie. En toen ging het mis: ik viel uit en kwam in een supermarkt terecht. Ik werkte me op tot chef van de afdeling groente en fruit, maar voelde dat ik onder mijn kunnen presteerde. Ik kon meer aan. Veel meer. Maar zie er dan maar weer eens een draai aan te geven. Een leerwerkplek bij Mr. Access bood mij de mogelijkheid om dat alsnog voor elkaar te krijgen. Ze leidden met op tot allround database-ontwikkelaar. Nu buig ik me dagelijks over vraagstukken voor organisaties zoals Shell, Akzo en de VN.

Maarten, deelnemer leerwerktraject bij Mr. Access

Mentorschap

Uiteraard word je door ons van alle kanten ondersteund om er een succes van te maken. We brengen je onder de vleugels van een mentor, een door de wol geverfde consultant/ontwikkelaar, die samen met jou een opleidingsplan opstelt dat precies bij jou past en waarmee jij in korte tijd het allerbeste in jezelf naar boven haalt. Zo leer je langzaam maar zeker het vak. Een greep uit wat je allemaal gaat leren: kick-offs bijwonen/begeleiden, bedrijfsprocessen doorgronden en in kaart brengen, databases opzetten en inrichten, interfaces ontwerpen en ontwikkelen, etc.

Iets voor jou?

Je ziet het. Kansen te over om nog een andere draai aan je (professionele) leven te geven. Denk je dat een leerwerkplek bij ons iets voor jou is? Daar komen we maar op 1 manier achter: een keer vrijblijvend met elkaar kennismaken. Neem daarvoor om te beginnen contact op met Gerwin Berentschot (directeur/eigenaar) via mail of WhatsApp, zodat jullie samen eens vrijblijvend kunnen aftasten of het inderdaad iets voor jou is.

Het modelleren en programmeren van databases is een vaardigheid die vereist dat je met haast chirurgische precisie kunt kijken naar bedrijven en bedrijfsprocessen. Een vaardigheid waar de rest van je leven wat aan hebt.

Gerwin Berentschot, directeur/eigenaar van Mr. Access

Je reis naar je nieuwe bestemming begint hier!

Mail of app Gerwin en onderzoek of leren en werken bij Mr. Access iets voor jou is.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin